Тел/факс: +359 52 301 926; Е-mail: office@mssystems.eu Български English
 


КЛИЕНТИ
TT Market Алпин Билдинг ЕООД Алфа Лавал София ООД гр.София / Двустранна конзолна система АММ ООД гр.Добрич
Артемис Ауто Ком гр.Бургас Бенита ЕООД (бензиностанции РОМ ПЕТРОЛ) Бенита ЕООД (бензиностанция Ром Петрол 2)
Бенита ЕООД (бензиностанция РОМ ПЕТРОЛ Търговище) Борисов ЕООД Борисов ЕООД гр.Добрич Будмакс ЕООД
Вендоматик ЕООД Вест-М Къмпани гр.Благоевград - магазин БУРАТИНО Вива ЕООД гр. Сливен Гесис ЕООД/Емил МАНОВ
Гросър ООД - хр.магазин гр.Варна Дамар ООД гр.Габрово ДБН2 ЕООД гр. Мездра Девали ЕООД гр.Русе
Деливър ООД ДИКСИ ООД гр. Габрово Досев Импекс ЕООД гр. Варна Елдом ООД гр.Шумен
Елитис - гр.Бургас Елитис ЕООД Варна, Чаталджа Елитис-Радулов ЕООД гр. Варна Елка Ко ООД гр.Бургас
Елмарк гр. Добрич: Самоносещ слад - Self Supporting ware house Елмарк Индустриес АД - склад гр.Букурещ Елмарк Индустриес ООД Ерато АД гр.Хасково
ЕТ Везна-Н гр.Шабла ЕТ КЕМ 77 гр.Варна ЕТ Пламко - Пламен Георгиев Интеграл ЕООД гр.Велико ТЪрново
Калекс Трейд ЕООД - МАНИЯ Дом гр.София Комерчал Сервиз ЕООД гр.Бургас Кригера ЕООД - Магазин за детски играчки Бургас Крумови ООД
Лия Трейдинг ООД гр.София Логос Трейд ЕООД гр.Ботевград Лъки Силистра магазин РАДАНС
магазин РКС гр. Русе Макита България ЕООД Марчела Трейдинг ООД Мегапорт ООД гр.Варна
Милена-МН ЕООД - магазин ЦБА на франчайз Моят магазин - Ананиев ЕООД Шумен Нектар Натура ООД Нектон-2 ООД гр.Варна
Никтрейд Ко ЕООД гр.Варна Обединена Компания Варна ООД Он Партнерс ООД & Боги 6 ООД ПАТО ЕООД гр.Бургас
Паунов ЕООД Пикант ООД гр.Варна Планета-98 Поларис продукт ООД гр.Варна
Примера ООД Пролет ЕООД РКС гр. Русе Рувик ООД гр.Варна
Румонт ООД гр.Русе СЕБН България ЕООД Семела Груп ООД гр. Варна Септона - складово оборудване система HEAVY RACK 12.2018 г.
Септона България АД Си Комерсиал 7 ЕООД гр.Самоков проект 2011г. Симеда ЕООД гр.Шумен Спасов и Ко ЕООД гр.Плевен
Супермаркета ЕООД Т.С.Краси ЕООД гр.Варна Тавико СД гр.Разград Тони 97 ЕООД - ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН гр.ПОМОРИЕ
Топ Брандс ООД гр.София Топливо-2 ЕООД гр.София Търговия на едро СС гр.Силистра Фантастико ЕООД
Фаст Маркет Фаст Маркет ООД Фикосота Синтез ООД гр.Шумен Хидромарк ООД
Хранителна Борса Александър ЕООД ЦБА Търговия ЕООД обект гр. Стражица ЦБА Търговия ЕООД обект гр.Варна ЦБА Търговия ЕООД обект гр.Омуртаг
ЦБА Търговия ЕООД обект гр.Павликени ЦБА Търговия ЕООД обект гр.Русе ЦБА Търговия ЕООД обект гр.София кв. Люлин ЦБА Франчайз ЕООД
Черневи ООД Юникеър Сървисис ООД
 


 
Мис Системи 70 ЕООД - офиси във Варна и София. Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
2023, Досев Импекс ЕООД гр. Варна