Тел/факс: +359 52 301 926; Е-mail: office@mssystems.eu Български English
 

Досев Импекс ЕООД гр. Варна

 

КЛИЕНТИ
"СПАРКИ ЕЛТОС" АД - ЕТАП 2 "Спарки Елтос" АД гр.Ловеч "Хамбергер" България Enpay
HAMBERGER HAMBERGER АК Магнит гр. Годеч Конзолна Система Алфа Лавал ЕООД
Артемис ООД Херти-М ООД Балканфарма - Разград Балканфарма Разград АД Булагро АД гр.Нова Загора
Винал АД гр.Ловеч Елмарк Индустриес АД склад гр.Добрич Ем Джей Дериз ЕООД гр.Карлово Енпай ЕООД
Мегахим АД гр.Русе Прециз-2 ООД гр.Карлово Септона България АД гр.Русе Септона България АД гр.Русе 2013
Септона България АД гр.Русе 2017 Спарки Трейдинг ЕООД Флорина-България АД гр.София Хамбергер България ЕООД
Хамбергер България ЕООД Хигиенно Медицинска Индустрия ЕООД гр.Велико Търново
 


 
Мис Системи 70 ЕООД - офиси във Варна и София. Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
2020, Досев Импекс ЕООД гр. Варна