Тел/факс: +359 52 301 926; Е-mail: office@mssystems.eu Български English
 


КЛИЕНТИ
"Веселина Трейд" ЕООД CАЛИ-2015 ЕООД Enpay HAMBERGER
HAMBERGER RCS Басарбово TT Market АББ Аутомейшън ЕООД
Автомотор Добрич АД АЙ-ВИ Сейлингс ООД гр.Варна и гр.Пловдив АК Магнит гр. Годеч Конзолна Система Алпин Билдинг ЕООД
Алфа Лавал ЕООД Алфа Лавал София ООД гр.София / Двустранна конзолна система Алфа Лавал София ООД гр.София / Едностранна конзолна система Алфа Съплай ЕООД
АММ ООД гр.Добрич Ара Ритейл ЕООД гр.Сливен Артемис Артемис ООД Херти-М ООД
АУТО ИТАЛИЯ ЕАД Ауто Ком гр.Бургас Балканфарма - Разград Балканфарма Разград АД
Бенита ЕООД (бензиностанции РОМ ПЕТРОЛ) Бенита ЕООД (бензиностанция Ром Петрол 2) Бенита ЕООД (бензиностанция РОМ ПЕТРОЛ Търговище) Биляна ГБХ ЕООД
Борисов ЕООД Борисов ЕООД гр.Добрич Будмакс ЕООД Булагро АД гр.Нова Загора
Валборген ЕООД Варна Карс - официален дилър на BMW Ве Ес Де ЕООД - ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН Вендоматик ЕООД
Верига магазини БОНИТА гр.Варна Вест-М Къмпани гр.Благоевград - магазин БУРАТИНО Вива ЕООД гр. Сливен Винал АД гр.Ловеч
Гесис ЕООД/Емил МАНОВ Гросър ООД - хр.магазин гр.Варна Дамар ООД гр.Габрово ДБН2 ЕООД гр. Мездра
ДВТ-Болкан ООД гр.Варна Девали ЕООД гр.Русе Деливър ООД ДИКСИ ООД гр. Габрово
Досев Импекс ЕООД гр. Варна Е.ОН България Мрежи АД Елдом ООД гр.Шумен Елитис - гр.Бургас
Елитис ЕООД Варна, Чаталджа Елитис-Радулов ЕООД гр. Варна Елка Ко ООД гр.Бургас Елмарк гр. Добрич: Самоносещ слад - Self Supporting ware house
Елмарк Индустриес АД - склад гр.Букурещ Елмарк Индустриес АД склад гр.Добрич Елмарк Индустриес ООД Ем Джей Дериз ЕООД гр.Карлово
Енерго ПРО Мрежи АД Енигма Лилова Енпай ЕООД Ерато АД гр.Хасково
ЕТ Везна-Н гр.Шабла ЕТ Ер-Ка 3 Руси Колев гр.Добрич ЕТ КЕМ 77 гр.Варна ЕТ Пламко - Пламен Георгиев
ЖОРЖ Груп ООД гр.Варна Интеграл ЕООД гр.Велико ТЪрново Калекс Трейд ЕООД - МАНИЯ Дом гр.София Камп Консулт АД гр. София (Гуми Европа)
КЕЛТО ЕООД КЕЛТО ЕООД КЕЛТО ЕООД Ко Морения ЕООД
Комерчал Сервиз ЕООД гр.Бургас Кригера ЕООД - Магазин за детски играчки Бургас Криста ООД гр.Стара Загора Крумов Трейд Инвест ЕООД
Крумови ООД Лия Трейдинг ООД гр.София Логос Трейд ЕООД гр.Ботевград Лъки Силистра
М.М.Трейд ЕООД - хранителен магазин СЛЪНЧЕВ БРЯГ магазин РАДАНС магазин РКС гр. Русе Макита България ЕООД
Марпекс Агро ЕООД Марпекс Агро ООД Марчела Трейдинг ООД Мегапорт ООД гр.Варна
Мегахим АД гр.Русе Милвус ЕООД Милена-МН ЕООД - магазин ЦБА на франчайз Мотобул ЕООД гр. Бургас
Моят магазин - Ананиев ЕООД Шумен Нектар Натура ООД Нектон-2 ООД гр.Варна Никтрейд Ко ЕООД гр.Варна
Обединена Компания Варна ООД ОКВ ВАРНА ООД ОН Партнерс ООД Он Партнерс ООД & Боги 6 ООД
Параходство Български Морски Флот АД Параходство Български Морски Флот АД ПАТО ЕООД гр.Бургас Паунов ЕООД
Пикант ООД гр.Варна Планета-98 Поларис продукт ООД гр.Варна Прециз-2 ООД гр.Карлово
Примера ООД ПРИМЕРА ООД Примера ООД (кв. Трошево) Пролет ЕООД
РЕЛПОЛ-Бг ООД гр.Варна Рива Шуус ООД РКС гр. Русе Рубикон Шипинг ООД гр.Русе
Рувик ООД гр.Варна Румонт ООД гр.Русе СЕБН България ЕООД Семела Груп ООД гр. Варна
Септона - складово оборудване система HEAVY RACK 12.2018 г. Септона България АД Септона България АД гр.Русе Септона България АД гр.Русе 2013
Септона България АД гр.Русе 2017 Си Ел Варна Сток ООД гр.Варна Си Комерсиал 7 ЕООД гр.Самоков Си Комерсиал 7 ЕООД гр.Самоков проект 2011г.
Симеда ЕООД гр.Шумен София Франс Ауто АД гр.София СПАРКИ ЕЛТОС АД - ЕТАП 2 Спарки Елтос АД гр.Ловеч
Спарки Трейдинг ЕООД Спасов и Ко ЕООД гр.Плевен Стъки 07 ООД Супермаркета ЕООД
Т.С.Краси ЕООД гр.Варна Тавико СД гр.Разград Тони 97 ЕООД - ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН гр.ПОМОРИЕ Топ Брандс ООД гр.София
Топливо-2 ЕООД гр.София Търговия на едро СС гр.Силистра Фантастико ЕООД Фаст Маркет
ФАСТ МАРКЕТ гр.Русе Фаст Маркет ООД Фикосота Синтез ООД гр.Шумен Флорина-България АД гр.София
ФМ ООД Фреш Колд Фулда България ООД - MOTOEXPERT Хамбергер България
Хамбергер България ЕООД Хамбергер България ЕООД ХБДМ АД ХВГ-Комерс ООД гр.Русе
Хигиенно Медицинска Индустрия ЕООД гр.Велико Търново Хидромарк ООД Хранителна Борса Александър ЕООД ЦБА Търговия ЕООД обект гр. Стражица
ЦБА Търговия ЕООД обект гр.Варна ЦБА Търговия ЕООД обект гр.Омуртаг ЦБА Търговия ЕООД обект гр.Павликени ЦБА Търговия ЕООД обект гр.Русе
ЦБА Търговия ЕООД обект гр.София кв. Люлин ЦБА Франчайз ЕООД Черневи ООД Чикън Груп ООД гр. Бургас
Юникеър Сървисис ООД
 


 
Мис Системи 70 ЕООД - офиси във Варна и София. Всички права запазени. Политика за защита на личните данни
2024, Досев Импекс ЕООД гр. Варна